Meteen naar de inhoud

Alles voor gamers vind je online bij GamerCentral

Alles wat jij moet hebben voor de PS5, Xbox Series X & Nintendo Switch

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Jouw gaming setup verdient de beste gaming gear van nu!

Albeka kantoormeubelen

Albeka is een professioneel bedrijf in nieuwe en gebruikte kantoormeubelen. Als je op zoek bent naar een goed werkbureau of een moderne bureaustoel kan je terecht in een van onze showrooms: Albeka Zoetermeer, Albeka Nieuwegein of Albeka Hendrik Ido Ambacht.
Ook kan je hier losse bureaubladen kopen, of een set nieuwe wielen voor je bureaustoel.

Nieuwe kantoormeubelen

Bij Albeka kan je kiezen uit een groot assortiment nieuwe kantoormeubelen. We kunnen alles leveren voor het inrichten van een kantoor thuis, zoals diverse soorten werkbureau's en bureaustoelen.

Ook kan je bij ons een bureaufiets kopen, zodat je ook tijdens het werk in beweging blijft.

 

Albeka gebruikte kantoormeubelen

Naast nieuwe kantoormeubelen kan je bij Albeka ook gebruikte kantoormeubelen kopen. Dit zijn kantoormeubelen van goede kwaliteit die waar nodig opgeknapt zijn.

Albeka gebruikte kantoormeubelen zijn voordelig geprijsd, maar dat is niet het enige voordeel. Door de aanschaf van gebruikte kantoormeubelen draag je bij aan een beter milieu.

 

Zit sta bureau

Als je veel bureauwerk doet, is een zit sta bureau een goede keuze. Het is voor je lichaam niet goed om lang achter elkaar aan een bureau te zitten.

Het is dan aan te raden om het zitten af te wisselen met staan. Een in hoogte verstelbaar bureau maakt dat mogelijk. Bij Albeka hebben we verschillende soorten zit sta bureau's.

 

Slingerbureau

Een slingerbureau is een bureau dat door middel van een slinger in hoogte verstelbaar is. Hierdoor kan je op eenvoudige wijze zittend en staand werken met alkaar afwisselen.

Bij Albeka heeft u de keuze uit diverse slingerbureau's.

 

Bureaufiets kopen

Als je een drukke kantoorbaan hebt, heb je vaak geen tijd om iedere dag voldoende te bewegen. Albeka heeft daarvoor de perfecte oplossing: de bureaufiets. Tijdens het werken maak je ongemerkt fietskilometers.

bureaufiets kopen

Los bureaublad kopen

Je kan er ook voor kiezen om een los bureaublad te kopen met een los onderstel. Ook hiervoor ben je bij Albeka aan het juiste adres. Wij hebben bureaubladen en onderstellen in diverse kleuren en uitvoeringen. Je hebt dan ook altijd een bijzonder bureau dat aan jouw specifieke wensen is aangepast.

Albeka bureaublad op maat

Een Albeka bureaublad op maat is ideaal als je je thuiskantoor wilt inrichten in een kleine ruimte. Er is dan niet altijd ruimte voor een standaard bureau. Voor deze situaties verkoopt Albeka bureaubladen op maat. Natuurlijk leveren we ook losse onderstellen om er een compleet bureau van te maken. Er is altijd een passende oplossing voor jou situatie.

Bureau plank

Een bureau plank is eigenlijk een bureaublad zonder onderstel. Het wordt direct aan de muur bevestigd, waardoor het minder op een bureau lijkt. Zo vormt je werkplek geen storend element in je interieur. Ook voor een bureau plank kan je bij Albeka terecht.

Markant bureau

Albeka heeft kantoormeubelen van verschillende merken, waaronder het unieke merk Markant. De Markant bureau's zijn zo gemaakt dat de gezondheid van de gebruiker voorop staat.

De bureau's zijn dan ook allemaal in hoogte verstelbaar. Dit in combinatie met de verfijnde uitstraling maakt van Markant een markant merk.

Ook gebruikt te koop op Albeka.nl

Bekant bureau

Een voorbeeld van een degelijk bureau in het Albeka kantoormeubelen assortiment is het Bekant bureau van het merk Ikea.

Dit robuuste bureau heeft aluminium poten en een blad van spaanplaat afgewerkt met kunststof randen. De hoeken zijn afgerond, zodat pijnlijke ongelukjes voorkomen worden. Onder het bureaublad is een roestvrijstalen plaat gemonteerd waarboven de snoeren verzameld kunnen worden.

Gaming bureau

Een gaming bureau moet aan andere eisen voldoen dan een werkbureau. Het moet bijvoorbeeld groot en stevig zijn, want er zal veel zware apparatuur op gezet worden. Daarnaast hebben veel gamers een voorkeur voor ingebouwde extra's als bekerhouders, muismat en led-strips.

gamingbureau.nl logo

Moderne bureaustoel

Een moderne bureaustoel is het belangrijkste onderdeel van een gezonde werkplek. Het zit comfortabel en ziet er mooi uit. Bij Albeka hebben we een uitgebreid assortiment bureaustoelen die je werk aangenamer maken. Heeft u last van uw rug? Wij raden u dan aan een ergonomische bureaustoel te nemen.

Ergonomische bureaustoelen testen

Bij Albeka hebben we ergonomische bureaustoelen die rugklachten voorkomen. Mensen die dagelijks aan een bureau werken, hebben vaak klachten over rugpijn. Dit komt omdat de meeste mensen de neiging hebben om in een verkeerde houding achter hun bureau te zitten.

Met een ergonomische bureaustoel zijn rugklachten verleden tijd. Als de stoel op de juiste manier is ingesteld, krijg je een perfecte ondersteuning en word je gestimuleerd om een gezonde werkhouding aan te nemen. Kom gerust een keer langs in een van onze showrooms om onze ergonomische bureaustoelen te testen.

 

Nieuwe wielen voor je bureaustoel

De wielen van een bureaustoel zijn vaak het eerst versleten. Heb jij een bureaustoel die nog in perfecte staat is, maar waarvan de wielen versleten zijn? Je stoel rijdt dan niet meer soepel over de vloer. Albeka heeft hiervoor de oplossing: een set nieuwe wielen voor je bureaustoel. Voor elke bureaustoel hebben wij de juiste wielen.

 

Gaming Stoelen

Een van de modellen gamestoel is de Alora Gamestoel Mahnhattan.

Deze stoel doet veel denken aan een stoel van een race auto en brengt je hiermee helemaal in de ban van je video game. Je kunt deze speciale gamingstoel in verschillende kleuren verkrijgen. Op zich is het al een stoel die de maximale comfort biedt, maar met de kantelfunctie die het heeft voel je je nog comfortabeler. Deze kantelfunctie kun je aan de zijkant makkelijk en eenvoudig bedienen om je de juiste zithouding te geven.

De kantelfunctie van de stoel zorgt ervoor dat je lichaam tijdens het zitten in beweging blijft.

Alora Gamestoel Mahnhattan

Albeka Zoetermeer, Albeka Nieuwegein, Albeka Hendrik Ido Ambacht

In onze showrooms in Zoetermeer, Nieuwegein en Hendrik Ido Ambacht staat ons deskundig personeel altijd voor je klaar. Bijvoorbeeld voor advies over het inrichten van een thuiswerkplek of als je op zoek bent naar een goed gaming bureau.

Als je onze ergonomische bureaustoelen wilt testen kan je zonder afspraak langskomen.

 

Gaming Gear voor elke gamer

Los van stoelen en tafels zijn er ook andere accessoires die je voor je bureau kunt kopen bij Bol.com. Muismatten die bijvoorbeeld omgeven zijn met led lichten, passen perfect op een gaming bureau.
De verschillende bureaulampen zullen ook een goede aanzet zijn om je bureau tot een compleet geheel te maken.
Kortom kun je alles vinden wat je voor je bureau nodig hebt en meer.

Albeka.nl Ervaring delen

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Recente Albeka.nl reviews

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Deel jouw ervaring met Gamercentral.nl hier!