Bureaus voor gamers en voor op kantoor

Beste Werkbureau kopen

De beste werk bureau of computertafel kopen? Begin met zoeken op gamingbureau.nl! Een overzicht van de beste bureaus voor gamers en voor op kantoor vind je op deze website! 

gamingbureau.nl waar je de beste game bureaus en computertafels vind

Thuiswerken

De voordelen van een gaming bureau ervaren tijdens het thuiswerken!

Gaming

Overzicht van de beste game bureaus die je online kan kopen!

Kantoor

Een game bureau is meer dan geschikt voor op kantoor!

Thuiswerkplek inrichten. Wat zijn de beste werkbureaus en waar koop je ze?

De eerste stap is een werkbureau kopen. Het zou nu heel makkelijk zijn om te zeggen: “koop bureau X, bij voorkeur van winkel Y”. Zo werkt het echter niet. Het beste werkoppervlak voor jou kan helemaal niet voldoen voor je buurman en omgekeerd. Natuurlijk zijn de looks niet onbelangrijk, het is altijd fijner werken in een plek waar je je goed voelt, dat is dus al een heel persoonlijke keuze. Verder laat je je bij je keuze best leiden door een aantal praktisch ragen zoals “Hoe groot is je kantoorruimte?”, “Moet er enkel plaats zijn voor een laptop of, bijvoorbeeld, ook voor uitgevouwen architectentekeningen?”. 

Het belangrijkste element is echter de ergonomie van het bureaublad, deze zorgt er samen met een ergonomische stoel voor dat je aan het eind van de dag zonder rugklachten overstapt op je volgende activiteit.

 

Waar je zeker moet op letten.

In dit gedeelte gaan we ervan uit dat je op zoek bent naar een geschikt meubel voor een thuiskantoor, een kantoor dus waar je heel wat uren zal slijten. Als richtlijn kan je de regel hanteren dat meer dan vijf uur per dag achter je computer geldt als intensief gebruik. Is dit niet het geval, en wil je enkel een plek waar je ’s avonds even je mails checkt, dan is het volgende voor jou van minder belang. 


Kantoor én woonruimte in één

Heb je weinig plaats en wil je toch een aangename werkomgeving? Dan kan het handig zijn om te kiezen voor een bureau op wieltjes. Dat schuif je ’s avond makkelijk opzij. Denk er in dit geval wel aan een oplossing voor kabels te voorzien. Heb je plaats genoeg maar wil je vanuit de sofa liever niet je werk zien liggen? Of vindt je de achterzijde van een laptop niet het elegantste zicht ter wereld? Dan kan je kiezen voor een bureau met een achterwand, die je werkblad visueel afschermt van de omgeving. 

Let er wel op dat deze achterwand niet te hoog wordt, zo voel je je niet opgesloten en verklein je tegelijkertijd je woonruimte niet. Een valstrik kan hier het verlangen zijn om je bureau te matchen met je andere meubilair. Op zich logisch en meestal geen probleem. Mocht je echter een interieur met felle accentkleuren hebben, dan kan je deze beter niet laten terugkomen in je bureau. Een werkblad in een zachte en liefst matte kleur bevordert je concentratie en zorgt er voor dat je ogen minder snel vermoeid raken.

 

Een Ikea bureau in alle soorten en kleuren

Ikea kantoor biedt je een volledig gamma meubels en accessoires voor de inrichting van je eigen plekje om te werken. In het onderdeel kantoor vindt je zowel standaard schrijftafels voor thuis als laptoptafels en volledig verstelbare modulaire exemplaren. Een groot voordeel hier is dat je een ruime keuze hebt, gaande van de eenvoudigste en meest budgetvriendelijke werktafel tot zeer gesofisticeerde modulaire exemplaren. De meeste daarvan dan ook nog eens in verschillende kleuren. Voor details kan je terecht op Ikea.nl.

 

Een klein bureau leenbakker

Leen Bakker is in de eerste plaats een interieurwinkel. De burelen die zij aanbieden zijn dan ook eerder klein, compact en niet verstelbaar. Ze zijn ideaal als klein bureau als toevoeging in de woonkamer, als laptopbureau voor twee of drie uur en om de dagelijkse correspondentie te behappen. Wie op zoek is naar dit type bureau neemt best een kijkje op de site van Leen Bakker zelf. Opvallend is wel dat Leen Bakker wel verstelbare bureaus voor kinderen aanbiedt maar voor volwassenen enkel exemplaren met een vaste hoogte in het gamma heeft.

 

Waarom geen werkbureau van Coolblue?

Coolblue heeft voor jou een ruim aanbod van zit-sta bureaus. Het grote voordeel van dit type bureau is dat het kan zorgen voor de nodige afwisseling in je werkhouding. Na uren zittend werk even rechtstaand verder skypen, zoomen of teamen is trouwens niet enkel goed voor je fysiek. De afwisseling bevordert ook nog eens een keertje je concentratie.
 


Een volledige werkkamer in een minimumaantal muisklikken

Ben je niet alleen op zoek naar een goedkoop bureau, maar wil je in een klap je volledige werkomgeving inrichten? Op bol.com kan je niet alleen terecht voor een bureau maar tegelijkertijd ook voor een bureau kast, ladenblokken, archief- en computerkasten, en zelfs decoratie voor je eigen werkplek. Een vrij groot voordeel van deze site is dat ze een uitstekende sorteerfunctie heeft. Ook groepeert ze aanbiedingen van verschillende merken en winkels.
 


Officetopper.com, deskundig advies gratis geleverd

Hou je van vintage? Ben je de zero-waste filosofie genegen? Of ben je een koopjesjager? Op Officetopper.com vind je het gebruikelijke gamma kantoormeubelen, van bureaumeubel tot computer kast, ook in tweedehands bureau goedkoop. Wat deze site verder onderscheidt van de andere is de aanwezigheid van een fysieke showroom. Nog sterker, in deze showroom krijg je, na afspraak, ook gratis deskundig advies over jouw aankoop. Iets wat bij de keuze van een ergonomisch meubel niet onbelangrijk is.

Wanneer je er niet direct uitkomt kan je voor meer info een kijkje nemen bij het overzicht van de beste bureaus. Want al is gamen misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je bezig bent een home office in te richten, er zijn wel degelijk overeenkomsten. Vooral dan wat ergonomie betreft, vooral wanneer je effectief urenlang aan je bureau doorbrengt én op je laptop werkt.

Wat vinden de collega’s

Wil je graag onafhankelijk advies? Dan kan je best een kijkje nemen op een portaalsite zoals beslist.nl en/of gamingbureau.nl. Van daaruit kan je naar verschillende aanbieders én krijg je als extra asset in vele gevallen de mening van andere gebruikers er gratis bij als review.