Meteen naar de inhoud

CDKeys de beste games maar dan goedkoper

CDkeys, de online shop die spelsleutels verkoopt voor de Playstation, Xbox, Nintendo en PC.

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Jouw gaming setup verdient de beste gaming gear van nu!

Wat is CDkeys?

CDkeys is een online shop die spelsleutels verkoopt. Behalve spelsleutels handelen ze ook in cadeaubonnen, membershipscards, season passes en Xbox live points of membership. Er is een gevarieerde hoeveelheid aan digitale producten die je kunt kopen in hun webstore. CDkeys behoort een groothandel genaamd Omnyex E-Commerce toe, waarvan het hoofdkantoor in Dubai ligt. Hun hoogste proriteit is dat je na het kopen van de digitale versie van de game gelijk zal kunnen spelen. In plaats van te wachten totdat je de game fysiek aanschaft.

gamingbureau.nl logo

Playstation plus 12 maanden

Als je lid wordt van The Playstation plus 12 maanden wordt er je toegang geboden om te spelen op het online netwerk van Sony PlayStation.

Bij het online gamen heb je een PlayStation 4 nodig en een plus abonnement. Het sluiten van een PS plus abonnement geeft je toegang tot een reeks additionele zaken online.

CDkeys discount code

Om in aanmerking te komen voor de CDkeys discount code, krijg je bij een betaling met PayPal een korting van 2%. Zo zijn er ook andere kortingen van toepassing vooral bij opgezette tijden, zoals blackfriday deals en op halloween.

CDkeys zorgt ervoor dat er lage prijzen gehanteerd worden bij de directe leveringen. Dit alles geschied via een geautomatiseerd systeem. Komt erbij kijken dat de keys veel goedkoper zijn online dan in de winkel.

De website van CDkeys beschikt over verschillende games voor de meeste platvorms. De platvormen waarvoor je makkelijk iets kunt vinden zijn: De PC, Playstation, xbox en Nintendo. Bij het kopen van jou product, ontvang je binnen een seconde de code in je mail en kun je dat product direct activeren.

GAMING STOELEN

Een van de modellen gamestoel is de Alora Gamestoel Mahnhattan.

Deze stoel doet veel denken aan een stoel van een race auto en brengt je hiermee helemaal in de ban van je video game. Je kunt deze speciale gamingstoel in verschillende kleuren verkrijgen. Op zich is het al een stoel die de maximale comfort biedt, maar met de kantelfunctie die het heeft voel je je nog comfortabeler. Deze kantelfunctie kun je aan de zijkant makkelijk en eenvoudig bedienen om je de juiste zithouding te geven.

De kantelfunctie van de stoel zorgt ervoor dat je lichaam tijdens het zitten in beweging blijft.

Een aantal spelsleutels die aangeboden worden zijn:

Fortnite V-Bucks

Met fortnite V-Bucks kun je virtuele items kopen in fortnite. Items zoals outfits of skins voor je figuur in de game. Deze zijn van toeppassing op de consoles Playstation 4, Xbox One en op de PC en gedeeltelijk op de Mac.

Pokemon Let's Go Eeve Switch

Pokemon Let's Go Eeve Switch is een game met verschillende spelfuncties. Deze game geeft je avontuurlijke belevingen in een bekende omgeving. Door met the joy-con controller te zwaaien kun je poké balls gooien om een pokémon te vangen. Het bezit ook een twee speler modus waarbij je samen op gevechten kunt afgaan. Ook kun je gaan exploreren.

Fifa 21

Fifa 21 black friday is een alombekende voetbalgame dat rond heel de wereld wordt gespeeld. Er wordt jaarlijks een nieuwe versie van het afgelopen jaar met nieuwe spelers en teams in de nieuwe game vervaardigd. De Black Friday deals doen natuurlijk niet onder. Daar kun je de coolste spelletjes, kledingen enzovoorts voor goedkope deals aanschaffen.

Call of duty cold war ps4

De Call of duty cold war Ps4 is de nieuwste voorstelling van Call of Duty. De uitvoering van de game heeft veel van de cold war tussen de VS en de Sovjet-Unie. Alhoewel de gemoederen verhit waren vond er geen oorlog plaats, maar een gewapende vrede. Deze games kunnen gepeeld worden op PS4, Xbox One, pc en de nieuwe PS5 en Xbox Series X.

Omsi 2

Omsi 2 is een game dat een realistische beleving geeft bij het besturen van een bus. Je bent een buschauffeur waarbij je met je vervoer moet manouvreren door druk verkeer in een grote stad.

gamingbureau.nl logo

Zoo Planet

Zoo Planet is een spel waarbij jij als gebruiker de directeur bent van een dierentuin. Jij gaat dus bepalen hoe je invulling geeft aan jouw dierenpark.

gamingbureau.nl logo
gamingbureau.nl logo

Super Mario Party Switch

Er is een groot aanbod aan Super Mario Party Switch. Deze is de recenste titel. Het is een game waarbij er genoten kan worden op de Nintendo Switch, een byzondere console van Nintendo waar je behalve op je tv, ook apart op kunt spelen.

gamingbureau.nl logo

Rayman Legends

Rayman Legends is een game waar de personages door een betoverd bos wandelen. Ze belanden dan bij een geheimzinnige tent met betoverde schilderijen die hen opzuigt naar een magische wereld. Ze zullen hun gevechtskunsten moeten gebruiken om te overwinnen.

Far Cry Primal

Far Cry Primal gaat over de prehistorische mens met als hoofdpersonage Takkar die op jacht gaat om de stam te voeden.

Dragon Ball Z Kakarot

Bij Dragon Ball Z Kakarot beland je in een groot avontuur waarbij je je eigen weg moet banen en gevechten aan moet gaan met grote vandalen uit de serie.

Rocket League

Rocket League is een computer game, dat veel weg heeft van voetbal waarbij de gebruikers met een voertuig doelpunten moeten scoren. Dit, op een veld dat veel lijkt op een voetbalveld.

gamingbureau.nl logo

Dragon Ball Z Kakarot

Bij Dragon Ball Z Kakarot beland je in een groot avontuur waarbij je je eigen weg moet banen en gevechten aan moet gaan met grote vandalen uit de serie.

gamingbureau.nl logo

Trivial Pursuit

Trivial Pursuit is een bordspel waarbij er vragen worden gesteld op het gebied van geschiedenis, sport, cultuur en andere onderwerpen. Er is dan een speler die zich opstelt als scheidsrechter en belast is met het stellen van de vragen.

gamingbureau.nl logo

Hello Neighbor

De horror game Hello Neighbor geeft je de toegang tot het binnendringen van het huis van je buur, om zijn geheimzinnige kelder te onderzoeken. Bij deze game speel je tegen een vergevorderde AI (Artificial Intelligence) die al je stappen volgt en eruit leert.

gamingbureau.nl logo
gamingbureau.nl logo

LEGO Marvel Super Heroes

LEGO Marvel Super Heroes is een avontuurlijke computergame vol actie die de namaak spel is van Lego speelgoed met marvel karakters.

gamingbureau.nl logo

CDKeys Betalingsmogelijkheden

Cdkeys biedt klanten van over de gehele wereld breedvoerige betalingsmogelijkheden aan.

De keuze van betaling ligt aan u. Zij het via MasterCard, Maestro, Visa, American Express, Diners Club, Discover, PayPal, Sofort, Skrill, Alipay, Giropay, Neteller en Bitcoin en iDEAL. De missie van CDkeys is om grote hoeveelheden van hun digitale producten te bezorgen tegen competitieve prijzen.

Maak zo snel mogelijk een account aan en ontvang ons recente en geweldige aanbiedingen digitaal.

Gaming Gear voor elke gamer

Los van stoelen en tafels zijn er ook andere accessoires die je voor je bureau kunt kopen bij Bol.com. Muismatten die bijvoorbeeld omgeven zijn met led lichten, passen perfect op een gaming bureau.
De verschillende bureaulampen zullen ook een goede aanzet zijn om je bureau tot een compleet geheel te maken.
Kortom kun je alles vinden wat je voor je bureau nodig hebt en meer.

CDkeys reviews

Als je geïnteresseerd bent in onze product, raden wij je aan om de CDkeys review van anderen op onze site te lezen. Zodat je in ieder geval geïnformeerd bent over de eventuele aanpak van problemen of als de website te vertrouwen is.

Er is een overzicht van klanten die al eerder in zee zijn gestapt met Cdkeys. De overtuigingskracht van deze recensies zullen je dan een gerust gevoel geven, om dan over te gaan tot het bestellen van ons product.

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Recente Gamercentral.nl reviews

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Deel jouw ervaring met Gamercentral.nl hier!