Meteen naar de inhoud
Home » Blog » DE SKY-LINE IS THE LIMIT MET SOLIDESK FLEX van Albeka.nl

DE SKY-LINE IS THE LIMIT MET SOLIDESK FLEX van Albeka.nl

Solidesk Sky-line flex van Albeka.nl

DE SKY-LINE IS THE LIMIT MET SOLIDESK FLEX

Een bureau voor je nieuwe boeken set, je PlayStation 4 en meer. Anno 2021 zegt men dat thuiswerken het nieuwe normaal is. Het coronavirus heeft werken in Nederland hevig beïnvloed. Echter, binnenshuis bepaal je zelf hoe het er aan toe gaat. Normaal of niet, en dat begint bij een goed bureau. Geef je kantoor net wat meer door een ergonomisch verstelbaar bureau te plaatsen. Kijk op ALBEKA.nl voor jouw nieuwe SOLIDESK SKY-LINE FLEX.

Het bureau zorgt niet alleen voor hogere productiviteit maar ook een goede werkhouding voor jezelf. Voeg comfort en design aan je kamer. Wij bij gamingbureau.nl ondersteunen je graag in je zoektocht naar informatie. Werken, studeren en gamen gingen nog nooit zó eenvoudig.

WAT IS DE SOLIDESK SKYLINE-FLEX?

Je staat op het punt om je (eerste) zit/sta IKEA bekant bureau aan te schaffen. Maar wat houdt dit bureau in? Het zit-sta bureau is 120 x 80 centimeter. Het Solidesk is een in hoogte verstelbaar bureau van 118 centimeter en gecombineerd met een zit/sta hulp of bureaufiets. Het bureau verstelbaar naar eigen keuze is ideaal als je op zoek bent naar een comfortabel compact bureau. Ook het gevarieerde kleurenpalet geeft het bureau zijn kracht. Bij het bepalen van de kleur moeten twee niveaus worden onderscheiden: het blad en onderstel. Kies uit acacia, natuurlijk eiken, licht eiken, antraciet eiken, Havana kersen, wit en zwart. Je kunt als basis kiezen voor wit, aluminium en zwart.

VOORDELEN VAN DE SOLIDESK

  • Het Solidesk bureau discrimineert niet, gamers, thuiswerkers, studenten, professionals etc. Het bureau zorgt voor zijn/haar eigenaar. Verminderde kwalen en een gezonde werkhouding brengt dit elektrisch verstelbaar bureau.
  • Thuis heb je gelukkig niet die vervelende collega of klasgenoot die steeds je pennen leent en nooit teruggeeft. Daarbovenop kan je na een volle werkdag die extra rugpijnen wel missen. Doordat het bureau inspeelt op ergonomische functionaliteiten zoals wisselen tussen staand en zittend werken, verminderd die rugpijn.
  • Een Ikea verstelbaar bureau is zeer vlot, doordat deze een in hoogte verstelbare bureau is. Het spreekt voor zich dat hoe hoger je gaat, des te beter je houding zal komen te zijn.
  • De Ikea bekant frame is stabiel ontwerp dat niet veel ruimte in beslag neemt, het bureau berg je zelfs zo op.

TIPS

Maak altijd een goede afweging bij de koop van je toekomstige zit/sta Ikea bekant. Zowel op persoonlijk als werkvlak, zodat je voor lange tijd kan genieten van je bureau. Wat houden je persoonlijke, alsook werk gerelateerde wensen en noden in? Waar houd je verder graag rekening mee? Wat past er goed bij je interieur? Kersen Havanna of Antraciet Eiken? Pas de bladkleur, framekleur en type poot daarop aan.

Echter, met een SOLIDESK SKYLINE-FLEX bureau zit, en/of sta, je nooit verkeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.