Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Bekant bureau van IKEA

Bekant bureau van IKEA

ikea bekant bureau

Bureaus van IKEA staan over het algemeen bekend als goede modellen. IKEA heeft oude modellen uit de kast getrokken en het Bekant bureau verstelbaar gemaakt. Dit elektrische model van IKEA is een van de nieuwere modellen op de markt. Hij is ideaal voor de gemiddelde gamer, maar ook voor iemand die tegenwoordig veel thuis werkt. Dit tijdloze bureau is jarenlang bestand tegen hard werken, koffiedrinken en gamen. Ook zitten er handige snufjes onder en in het bureau wat hem onderscheidt van de anderen.

Bouw van de IKEA Bekant

Het IKEA Bekant bureau staat goed op zijn poten. Het is een stevig bureau dat bestand is tegen een stootje en zal dus lang meegaan. Het IKEA Bekant frame is van aluminium gemaakt wat niet alleen de stevigheid ten goede komt maar ook het gewicht van het bureau. Door het gebruik van aluminium is het bureau relatief licht gebleven, waardoor hij nog wel te verplaatsen is. Het blad van de Bekant is van een spaanplaat gemaakt met een kunststof rand. Door gebruik te maken van spaanplaat is hij bestand tegen vocht. Met de afwerking van een kunststof rand zullen er geen deuken in de zijkant van de tafel ontstaan over de tijd.

Elektrisch verstelbaar bureau

U hoort het goed. De Bekant van IKEA is een in hoogte verstelbaar bureau. Dit houdt in dat u uw bureau van een zittende hoogte naar een sta bureau kan toveren met één klik op de knop. Dit is een goede oplossing op het probleem van tegenwoordig. Het uren lange zitten tijdens zoom calls, scripties en gamen kan lijden tot gezondheidsklachten op de lange duur. Door het gebruik te maken van een verstelbaar bureau is dit probleem gemakkelijk te voorkomen. De prijs van dit IKEA verstelbaar bureau is ook heel competitief.

Materialen en het in elkaar zetten van de Bekant

Door het gebruik te maken van duurzame materialen is het mogelijk om energie te winnen als de gemeente dit ondersteunt. Ook zijn de materialen van de Bekant recyclebaar. De bouw van de Bekant is heel makkelijk, zoals we allemaal van IKEA weten. Voor het bouwen heb je twee pakketten nodig. Deze vormen samen het blad en de poten. Alle benodigdheden die je nodig zult hebben, zijn inbegrepen in de pakketten. U zult zelf dus geen gereedschap uit de schuur hoeven toveren. Dit is ook één van de redenen waarom dit bureau voor iedereen toegankelijk is. Uiteindelijk is de tafel om en nabij de 30 kilo, wat helemaal niet zwaar is voor een bureau dat verstelbaar is. Dit hebben ze voor elkaar gekregen doordat designer van IKEA bij elkaar gingen zitten en zo dit bureau hebben gecreëerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.