Ga naar de inhoud
Home » Blog » OFFICECITY.NL PALMBERG SOLITAIR

OFFICECITY.NL PALMBERG SOLITAIR

Het beste bureau voor de beste houding.

Zit jij veel aan een bureau en ben je op zoek naar een goed bureau dat geschikt is voor verschillende gebruiksdoeleinden? Dan is in hoogte te verstellen bureau in veel gevallen precies wat je nodig hebt!

Wanneer je dit artikel leest dan zal je net als velen anderen veel tijd doorbrengen achter een bureau en wellicht op zoek zijn naar een goed bureau dat aansluit bij jouw wensen. Veel mensen spenderen veel aandacht aan een goede bureaustoel maar nemen soms genoegen met een oud bureau dat er al een aantal jaar staat. En dat terwijl een goede werk of studeerplek begint bij het juiste bureau. Of je nu vanuit huis werkt, studeert of op zoek bent naar een nieuw bureau om achter te gamen, er zijn een aantal zaken waar op gelet kan worden die veel bijdragen aan een goed comfort.

Het antwoord op de vraag of een bureau wel of niet geschikt is voor jou hangt af van een aantal dingen, bedankt dus eerst goed waar jouw bureau allemaal voor gebruikt gaat worden en wat je daarvoor nodig hebt in een bureau. Als je vanuit huis werkt dan kan het zijn dat je veel moet zitten, de mogelijkheid om het bureau in hoogte te kunnen verstellen en zodoende af te kunnen wisselen tussen staand en zittend werken kan een positieve bijdrage leveren aan jouw comfort. Ook handig is dit wanneer een bureau ook door andere gebruikt wordt die misschien iets groter of kleiner zijn dan jij.


Maak jij tijdens het werk of studeren veel aantekeningen op papier of heb je extra ruimte nodig voor andere kantoor of studie materiaal dan is een ruim bureaublad voor jou misschien belangrijk. Maar ook als hij gebruikt wordt om achter te gamen dan kan dit prettig zijn. Daarnaast wil je er misschien ook nog iets leuks op kwijt kunnen ter decoratie om het wat gezelliger te maken. Wat jouw wensen ook zijn, ga voor een bureau verstelbaar, met de hand óf elektrisch.

Kies je voor elektrisch of handbediening?

Dan vraag je, je nu misschien nog af, kies ik voor een elektrisch verstelbaar bureau? Of toch voor een handmatig verstelbaar bureau? Een in hoogte verstelbaar bureau komt in verschillende soorten en maten, zo zijn er elektrisch bedienbare bureaus en bureaus die je met de hand bediend. Het voordeel van een elektrisch bedienbaar bureau is dat je met de druk op een knopje snel en gemakkelijk de hoogte aanpast. Daar tegenover staat wel dat je hier vaak meer voor betaalt dan een bureau waarbij je de hoogte verstelt met een draaibare hendel. Het voordeel van een met de hand bedienbaar bureau is dan ook dat je voor iets minder geld dezelfde voordelen beleefd om het bureau in hoogte te kunnen verstellen.

Op Officecity.nl vindt je verschillende bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Een ideaal model voor zowel thuiswerk, studie en gaming is de Palmberg Solitair. Dit bureau biedt een ergonomisch comfort dat bijdraagt aan een goede houding en dankzij een makkelijk te bereiken bedieningspaneel kan het bureau makkelijk in hoogte verteld worden. Voorzien van een robuust stalen frame dat ook nog eens mooi is afgewerkt, staat de Palmberg Solitair Officecity.nl ook nog eens stevig op zijn plek. Om het gemak van dit bureau te vergroten kan er gekozen worden voor een horizontale kabelgoot en stang waarin alle kabels netjes uit het zicht weggewerkt kunnen worden voor een opgeruimde werkplek. Hij wort geheel voor gemonteerd geleverd zodat hij direct in gebruik genomen kan worden en is beschikbaar in verschillende maten en kleuren met een hoogwaardige afwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.