Ga naar de inhoud
Home » Blog » OFFICETOPPER.NL MARKANT MATRIX PRO

OFFICETOPPER.NL MARKANT MATRIX PRO

OFFICETOPPER.NL MARKANT MATRIX PRO

Een goede werkplek begint met een goed bureau!

Het hebben van een goed ingerichte werkplek draait allemaal om het hebben van de juiste producten. Het hebben van het juiste bureau maakt langdurig werk tot een prettigere en gezondere ervaring!

Markant is hét topmerk als het aankomt op de levering van hoogwaardige bureaus, welke eisen je ook hebt voor een goed bureau, Markant voorziet hierin. Of je nu een bureau nodig hebt om kantoorwerk aan te verrichten of aan te studeren, voor de beste werkplek kies je voor een verstelbaar bureau!

Een in hoogte verstelbaar bureau is ideaal voor langdurig gebruik en biedt daarnaast enorm veel voordelen ten overstaande van de normale, vaste bureaus. Verricht jij voor het werk veel werkzaamheden vanuit huis dan zal je misschien al gemerkt hebben dat je minder vaak van je plek komt om even met een collega te overleggen, een meeting in te gaan misschien naar de printer of scanner te moeten lopen. Beweging is belangrijk voor ons lichaam en een bureau verstelbaar in hoogte biedt ons net wat meer beweging dan we anders zouden ervaren.


Voorkom langdurig zitten en maak het mogelijk om staand te werken, dit draagt bij aan een goede bloedcirculatie waardoor je gedurende de dag actiever en dus productiever blijft. Ook helpt dit voorkomen dat je op langer termijn klachten krijgt zoals stijve spieren en rugpijn.

De Markant matrix Pro, alles wat je doekt in een bureau!

Met de Matrix Pro ben je verzekerd van een bureau dat voldoet aan al jouw wensen en meer. Dit elektrisch verstelbaar bureau is gemaakt van een zeer sterk frame van staal dat er voor zorgt dat het bureau stevig op de vloer staat. Het bureau is van 65cm tot 130cm in hoogte verstelbaar en daarmee biedt het voor de meeste mensen een ideale werkhoogte. Verkrijgbaar in verschillende modellen zoals een hoekbureau, wandbureau singel en duo-bureau waartussen een E-panel geplaatst kan worden, heeft Markant ook een groot aanbod om uit te kiezen. Jouw Markant bureau bestel je makkelijk en snel op officetopper.nl.

Maak het af.

Met een bureau dat verstelbaar is in hoogte heb je al een goede stap gezet in de richting van de ideale werkplek maar er is meer dat je kunt doen om het helemaal af te maken. Met ruimte voor meerdere monitoren weet je zeker dat je niks te kort komt om meerdere taken overzichtelijk uit te kunnen voeren. Met verschillende accessoires biedt jouw bureau nog meer gemak. Voor de Matrix Pro en andere Markant bureaus zijn verschillende accessoires te verkrijgen zoals monitorarmen, kabelslurfen, opberger die onder het bureaublad gemonteerd kunnen worden, een media hub welke voorzien is van extra stopcontacten en USB ingang voor het aansluiten van extra apparatuur.

Indien je op zoek bent naar een voordelig alternatief dan kun je deze vinden in het Ikea Bekant bureau met een nette afwerking en minimalistisch design biedt het met een afmeting van 160cm x 80cm een ruim bureaublad om aan te werken, staat deze mooi op elke werkplek en is deze gemaakt voor langdurig gebruik. De Bekant komt in 8 verschillende kleuren zodat er voor ieder interieur een goede keuze is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.