Over Gamingbureau.nl

Thuiswerken

De voordelen van een gaming bureau ervaren tijdens het thuiswerken!

Gaming

Overzicht van de beste game bureaus die je online kan kopen!

Kantoor

Een game bureau is meer dan geschikt voor op kantoor!

Over Ons

Je hebt een gaming rig en je wilt online een bureau kopen om je computer en peripherals uit te stallen, of je bent een werkplek nodig voor je computer of laptop. Maar een kwalitatief hoog bureau is nergens te vinden, of ze zijn schreeuwend duur. Vervelend, want als je bij het gamen, of voor je werk, uren achter de computer doorbrengt is goedkoop meestal duurkoop. Vooral als je rugklachten hebt is een goed bureau net zo belangrijk als een goede bureaustoel.

Wat willen wij met GamingBureau.nl bereiken?

Als je je herkent in wat hierboven staat dan wil je een goed bureau kopen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Dit was voor mij ook het geval toen ik een nekhernia kreeg. Ik moest erg gaan letten op mijn houding en kon niet lang blijven zitten achter mijn normale bureau. Als gamer die regelmatig urenlang achter de computer zit was dat een bittere pil. Mijn fysiotherapeut adviseerde me om een elektrisch verstelbaar zit sta bureau aan te schaffen.

Het bureau waar ik voor koos, samen met een Herman Miller stoel, kostte een stuk meer dan mijn vorige (doorsnee) bureau en bureaustoel. Na ze 3 maanden te hebben gebruikt voelde ik het verschil en ik heb sindsdien geen moment spijt gehad van mijn aankoop! Ik kan weer net zo lang gamen als ik wil, zonder problemen voor mijn nek of rug.

Nu wil ik anderen adviseren over goede bureaus en bureaustoelen. Als je lang achter de computer zit, verdienen je rug en schouders de ondersteuning die ze nodig hebben. Een kwalitatief hoog bureau en bureaustoel zijn daarbij niet weg te denken. Ook als je rug nog gezond is bespaar je jezelf later veel pijn en ellende door te kiezen voor hoogwaardig meubilair.

Wat heeft GamingBureau.nl te bieden

We helpen jou het beste gaming bureau te vinden, waar je lang achter kunt zitten zonder problemen. Ook als je rugklachten hebt vind je bij ons het juiste bureau en/of bureaustoel. Hiervoor selecteren we alleen de beste bureaus, en adviseren we je over de beste opties voor jou. Je vindt bij ons geen goedkope, kwalitatief lage bureaus waar je op lange termijn last van gaat krijgen.

Als je op zoek bent naar comfort en veiligheid vind je bij Gaming Bureau het computermeubilair dat bij je past. Vergelijk de bureau prijzen van de beste zit sta bureaus, of het beste werkbureau die helemaal bij jou past. Als je er zelf niet uit komt, dan adviseren we je graag. Wij zijn pas tevreden als jij comfortabel en tevreden achter je nieuwe bureau zit.

De toekomstvisie van GamingBureau.nl

Voor de toekomst wil Gaming Bureau gaan voorzien in alle bureau en gaming meubilair, inclusief hoogwaardige bureaustoelen. Wij hopen zoveel mogelijk mensen, ook mensen met rugklachten, blij te maken met een kwaliteitsbureau en bureaustoel die ze jarenlang kunnen blijven gebruiken. 

logo gamingbureau.nl waar je de beste game bureaus vindt
Richt je kantoor thuis perfect in voor werk of gamen

de beste bureaus en bureaustoelen die je online kan kopen!

Opzoek naar een goede bureau? Dan ben bij ons aan het juiste adres!