Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Een VDD GAMING THOMAS voor de ideale werkplek

Een VDD GAMING THOMAS voor de ideale werkplek

ZIT STA BUREAU GAMING THOMAS

Een goede werkplek begint met een goed bureau!

Als je net als anderen op dit moment veel vanuit huis werkt of studeert dan wil je natuurlijk beschikken over een comfortabele werkplek! Een belangrijk aspect hierin is natuurlijk een goede bureaustoel die bijdraagt aan een goede zithouding wanneer je soms uren achtereen aan jouw bureau zit maar hoewel iedereen dit inmiddels door heeft vergeet men nog wel eens dat, dat oude bureau eigenlijk niet meer geschikt is. Maar wat is dan een goed bureau? Waar moet deze aan voldoen en welke eigenschappen dragen bij aan een goede werkplek? Fijn dat je dit vraagt want dat betekent in ieder geval dat je, je ervan bewust bent dat dit bijdraagt aan jouw lichamelijke gezondheid. Dus lees verder om er achter te komen waar je allemaal op moet letten.

De eigenschappen van een goed bureau

Om te beginnen houden we allemaal van een nette en opgeruimde werkplek zodat we ons mentaal kunnen focussen op hetgeen waar we mee bezig zijn zonder afgeleid te worden door rommel om ons heen. Voldoende ruimte om aan te werken en onze spullen op kwijt te kunnen is hierbij van belang maar ook de mogelijkheid om kabels netjes weg te werken. Vervolgens is het van belang dat we in een goede houding plaats kunnen nemen achter het bureau, een in hoogte verstelbaar bureau biedt hierin de ideale uitkomst.

Er zijn veel verschillende bureaus die in hoogte verstelbaar zijn en dit kan op twee manieren. De eerste is een elektrisch verstelbaar bureau, het grote voordeel aan een bureau verstelbaar met elektrische bediening is dat je met een druk op de knop het bureau omhoog of omlaag kunt doen. Werk je veel van uit huis dan is een goede afwisseling tussen zittend en staand werk erg belangrijk voor voldoende bloedsdoorloop en beweging van de spieren. Zo voorkom je op lange duur veel klachten zoals stijve spieren en rugpijn maar zorgt een goede bloedcirculatie er voor dat je actiever blijft en dus productiever kunt blijven gedurende de dag.


Anderzijds kun je er ook voor kiezen om een verstelbaar bureau met handbediening aan te schaffen. Je geniet dan van dezelfde voordelen maar door het weglaten van de elektrische bediening kan dit in veel gevallen net iets voordeliger zijn.

Breed inzetbaar

Het perfecte bureau is voorzien van alle gemakken zoals de mogelijkheid om kabels netjes weg te werken, voldoende bladruimte om aan te werken en de mogelijkheid om het bureau in hoogte te kunnen verstellen.


Het in hoogte verstelbare bureau VDD Gaming Thomas biedt al deze gemakken en is wellicht het ideale bureau voor jou! Dankzij zijn formaat biedt hij voldoende plek zonder al te veel op te vallen en is er ruimte voor 3 monitoren. Dankzij een stevig stalen frame staat het bureau, ook tijdens bediening, stevig op de grond. Een luxe afwerking van bureaublad met een toplaag van melanine zorgt er voor dat het gehele blad als muismat gebruikt kan worden en geeft het een mooie uitstraling.


Deze eigenschappen en de mogelijkheid om accessoires toe te voegen maken dit bureau perfect voor de harde werken, de ijverige student óf de fanatieke gamer die veel tijd achter zijn of haar bureau doorbrengt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.